Som en fortsättning på talkSPORT enormt populär täckning England Cricket är Sri Lanka tour har stationen packats de exklusiva rättigheterna för Englands turné i Indien i 2020-2021.

pic.twitter.com/cSnGbuo2ZT – Michael Benson (@MichaelBensonn) 6 feb 2019 Efter att ha misslyckats en drogtest och nödstoppet hans värld titel i oktober kommer Billy Joe Saunders nu får möjlighet att vinna bältet tillbaka. WBO har beställt honom som obligatoriska utmanare till ny mästare Andrade, vem han ursprungligen tänkt att försvara sig mot innan testa positivt förra året.

Montenegro huvudtränare Ljubisa Tumbakovic har erkänt att han inte kan hitta en svaghet i det nuvarande England sida. The Three Lions besöka Podgorica på måndag kväll för sin andra Euro 2020 kval, som vill bygga vidare på deras imponerande 5-0 stryk av Tjeckien.

2 Montenegro boss Ljubisa Tumbakovi säger England har inga svagheter Det var en fin start i början av en annan turnering cykeln och kom på baksidan av att nå förra årets VM-semifinalerna och kvalificera för nationerna Ligor finalen, som äger rum i sommar. Montenegro har spelat England fyra gånger tidigare och har förlorat en gång, dra de övriga tre – däribland både tidigare möten på Gradski Stadion.

Leicester försvarare Harry Maguire pekades ut av Tjeckien framåt Matej Vydra som en ”svag länk” i England rankas före fredagens spel på Wembley – men Tumbakovic, som sade hans sida kan inte titta på tidigare resultat som för inspiration här gången, höll inte . 2 Raheem Sterling hack ett hat-trick som England besegrade Tjeckien 5-0 i sin första Euro 2020 kval På frågan om han ser några svagheter i England trupp, svarade han: ”Jag försöker verkligen, men jag kan inte. ”Vi i coaching team som behandlar spelarna är realistiska. ”Saker som händer i det förflutna är bara fina resultat för Montenegro, i morgon kommer vi att spela en match med helt olika aktörer, nya tränare, med olika funktioner och olika idéer från båda lagen.” Medan Raheem Sterling gjorde ett hat-trick på Wembley på fredag ​​kväll, Montenegro startade sin Grupp A kampanj med oavgjort i Bulgarien. Mest lästa i fotboll saknas Bhoys Celtic otroliga lag, om de hade hållit Van Dijk, Wanyama och toppstjärnor fredag ​​rolig Spurs kult hjälte lustiga snabbt tänkande när Christian Gross fångade honom VERDICT Man United har gjort ‘oundvikliga misstag’ genom att utse Solskjaer – Simon Jordan ‘han har gjort HANS BIT’ Tidigare Skottland chef säger att han skulle ge Adam Johnson en ‘andra chans’ skarp ‘jag är glad Solskjaer fick United jobb … de aldrig kommer att vinna titeln’ – ex-Gunner JERSEY Man United hem kit läcka: Red Devils’ strip inspirerad av 1999 Champions League vinna mycket vänlig man United att betala Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjaer utnämning tid för en Kruse Spurs på sommaren svep för Tyskland ace – fyra år efter att han förkastade dem Tumbakovic var nöjd med hur hans lag växte in i spelet, men känns resultatet kommer att vara bättre att få ut något av mötet med Gareth Southgate är män. ”Vikten av början av kvalet, det första spelet, ger sin egen betydelse, sitt eget ansvar”, tillade han. ”På grund av att det fanns särskilda nerver i spelare från båda landslag, det är därför det fanns en brist på kvalitet som skulle ha gjort det spelet ännu vackrare än det var. ”Vårt resultat under andra halvan var mycket bättre men fortfarande långt ifrån kvaliteten på fotbollen Montenegros kan visa i den här tävlingen. ”Det är därför jag tror detta andra spelet kommer att vara på en högre nivå än den första -. Modellen och det sätt på vilket (England) landslaget spelar är något speciellt”

Som en fortsättning på talkSPORT enormt populär täckning England Cricket är Sri Lanka tour har stationen packats de exklusiva rättigheterna för Englands turné i Indien i 2020-2021. Varje boll av turnén kommer att direktsändas på talkSPORT 2 inklusive alla T20s, ODI s och test Matcher mot strömmen Världsettan testsidan. Detta innebär att stationen kommer nu uteslutande sända alla Englands stora utländska turer till 2021.

1 talkSPORT har säkrat de exklusiva rättigheterna för Englands turné i Indien England cricket legend och talkSPORT presentatör Darren Gough sade: ”Titta på Indiens prestanda mot Australien har whetted min aptit för när England hur man får 1000 euro snabbt tour Indien 2020 och 2021. Det blir en fascinerande tävling och en av Englands största utmaningar. ”Joe Roots England är på en hög och om de kan säkra en serie segrar i Indien kommer att ta dem till en helt ny nivå” talkSPORT National Radio Controller Liam Fisher sade: ”Efter sändning Englands omfattande serie segrar i Sri Lanka, är det bra att följa upp detta med att vinna rätten till en av de bästa serie i cricket kalendern i Indien. ”Med exklusiv täckning av Västindien och Sydafrika under de närmaste 14 månaderna kommer vi att fortsätta att ge utmärkt boll-för-ball täckning för cricket fans.” De flesta Läs I Cricket dålig formen MCC slam Ravi Ashwin över ‘Mankad’ uppsägning efter dramatisk U -Sväng kockens comeback?

Alastair Cook återkomst till England Test team ‘kan inte uteslutas’ Erkännande Southgate och Kane bland OBE / MBE mottagare i sitt nyår Honours List JA HE CAM Marcus North backar Cameron Bancroft vara bra kapten för Durham bara inte Cricket Buttler i ‘mankad “storm som England stjärna kontroversiellt slut i IPL Jack Bannister: talkSPORT legendariska cricket kommentator har avlidit i åldern 85 Jack Bannister: Geoffrey Boycott, Ian Bell, Darren Gough och mer hylla talkSPORT legend Sri Lanka tour levererade den största publiken talkSPORT 2 har någonsin haft, överstiger siffrorna för Champions Trophy, Lions Tour och play-off finalen. talkSPORT tar Adam Dean från Baildon cricket club i Bradford med dem till Barbados för att titta det första testet i Västindien, efter att ha vunnit talkSPORT fans konkurrens. Yorkshire fan Adam, som kommer att vara på sin första borta tur skrev det vinnande bidraget för Barmy armén sång konkurrens som sändes live på talkSPORT.

Varje minut av fem tester, fem Odis och tre T20s kommer att direktsändas på talkSPORT 2. lyssnare kan fånga all action från det första testet i Barbados på talkSPORT 2 den 23 januari på 14:00 GMT.
Ramon Calderon har försvarat Real Madrid fans över sin kritik av Gareth Bale, säger att han har ’inte levt upp till förväntningarna’ eftersom hans 85million ankomst £ från Tottenham.

Bale blev utbuad av vid Bernabeu av sina egna supportrar på lördag, då han ersattes i 1-0 förlusten mot bittra rivaler Barcelona. Det utlöste en ilsken reaktion från agent, Jonathan Barnett, som smällde scenerna som ’skamligt’.

2 Bale var jeered av planen av Real Madrid fans på lördagen i en extraordinär intervju med talkSPORT på tisdag, under varumärket Barnett Real Madrid fans ‘äckligt’ och ‘mycket ombytligt’ över deras behandling av Bale och deras beteende gentemot värd för sina ikoniska stjärnor i det förflutna. Men förre Los Blancos president Calderon slå tillbaka på agenten, insisterar riktiga fans är ’mycket respektfull’ och kritik av Bale är giltigt.

Tala till Hawksbee och Jacobs, sade han: ”De var mycket olämpliga kommentarer från min synvinkel. ”Real Madrid fans är mycket respektfull med sina egna spelare och även med rivaler, men de är också mycket krävande och oflexibla med vissa saker, som en brist på engagemang. ”Jag hörde hans agent säger Gareth Bale älskar Real Madrid, och jag tvivlar inte på det, men han måste visa det. ”Han har gjort vissa saker som folk inte gillar. Vi såg hur han skakade av sina lagkamrater efter att göra mål när de gick för att omfamna honom och fira, han har lämnat stadion i några matcher innan de har avslutat och han har varit här i sex år och fortfarande inte talar språk. | 🤔 | Gareth Bale steg upp för att ta det från plats men skakar av firandet …

Esta entrada fue publicada en News. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *